Siirry pääsisältöön

Bumbo multi seat

Kaikki tietävät, miten jenkeissä istutetaan vauvoja jo 3kk iässä Bumboissa, koska niissä on joku erilainen muotoilu tms. No, meidän lapsi taisi olla n. 4kk vanha kun ostin tämän Bumbon multi seat tuolin. Voin kertoa, että vasta pari kuukautta myöhemmin hän osasi istua siinä. En tosin ole kokeillut tavallista Bumboa ja olen myös sitä mieltä, että kaikki lapset ovat erilaisia. Kokeilimme siis satunnaisesti siinä istumista jo 5kk jälkeen, mutta lapsi istui vinossa, eikä myöskään viihtynyt siinä.




Alunperin ostin tämän matkasyöttötuoliksi ja siihen se onkin ollut erittäin kätevä. Tilda on muutaman kerran kesällä jopa syönyt siltä meidän auton takapaksissa, kun olemme pysähtyneet ruokatauolle kesken matkan. Suihkutuolina on myös hyvä.



Toinen, aivan odottamaton, hyvä asia on ollut hiustenleikkaaminen siinä. Tildan hiuksia en ole leikannut, mutta koska olen kampaaja olen leikannut Tildan serkkupojan hiuksia siinä jo muutaman kerran. Siihen se on ollut aivan älyttömän kätevä! Vinkkinä muille kampaajille ;) 




Multiseat eroaa siis tavallisesta Bumbosta niin, että sitä pystyy suurentamaan lapsen koon mukaisesti ja siinä on vyöt, millä sen saa kätevästi kiinni tavallisen tuoliin. Näiden lisäksi siinä on integroitu tarjotin, minkä se helposti irti tuolin selkäosasta ja kiinnitettyä lapsen eteen.

Tuota roosaa väriä sain kyllä ihan metsästämällä hakea pari viikkoa muuten :D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pyöräkärry

Jo ennen lasta olen haaveillut pyöräkärrystä, en tiedä miksi, mutta ne on aina kiehtonut minua omalla tavallaan. Oli siis melkeinpä itsestäänselvyys, että hankin meille sellaisen. Keväällä, lumen sulattua pois, aloin heti tutkia asiaa tarkemmin. Hyvin monessa paikkaa suositeltiin ostamaan ns. Kunnon kärryn (lue: kalliimman), koska halvemmat mallit on esim. Hyvin painavia ja raskaita vetää.  Kaksi merkkiä jäi siis, Thule ja Croozer. Seuraava asia, mikä oli myös minulle itsestäänslvyys, oli että kärry hankitaan käytettynä, koska minulla ei olisi mitenkään varaa uuteen. Sitten piti päättää, ostaisinko yksi-vai kaksipaikkaisen..No, tässä ajattelin lähinnä nyt Tildan ja hänen serkkupojan kannalta asiaa. Toki aina täytyy miettiä myös tuleeko meille ehkä joskus toinen lapsi, mutta meillä ei ole tarkoitus hankkia lapsia hyvin pienellä ikäerolla ainakaan. Koskaan ei toki tiedä, miten käy yms. Mutta näin olemme ajatelleet. Päätin nyt silti, että halusin kaksipaikkaisen kärryn. Onpa

Angelcare vaipparoskis

Tarvitseeko vaipparoskista? Rehellinen vastaukseni on, ei. Tosin, jos hoitopöytä on pitkän matkan päässä keittiönroskiksesta ja haluat pitää hajut poissa, tämä on kyllä erittäin kätevä. Tätä ei oikeasti tarvitse tyhjentää, ennenkuin se on täynnä. Se ei päästä hajuja läpi eikä meidän koirat pääsisi sitä edes vahingossa penkomaan. Ison miinuksen tämä saa tosin siitä, että täyttökasetteja täytyy aina tilata netin kautta (ja monesti ne on loppu varastosta). Prismasta ja Lastentarvikkeesta löytyy kyllä Tommee Tippee -merkin kasetteja, mutta ainakin Lastentarvikkeen myyjän mukaan, ne ei satu Angel care -roskikseen. Ostimme tämän oman verkkokauppa.com:ista , kun kävimme Helsingissä lomalla ennen vauvan syntymää. Sieltä sitten tilaan nuo vaihtokasetit aina. Jälkiviisaana ostaisin ehkä nyt tuon Tommee tippee -merkkisen, koska olisi huomattavasti helpompi ostaa niitä vaihtokasetteja siihen. Meiltä tämä saa äänen.

Itkuhälytin vai radiopuhelin?

Emmin melko pitkään itse näiden kahden välillä? Pidin välillä taukoa ja aloitin aiheen tutkimisen aina vähän ajan päästä uudestaan. Loppupeleissä päädyin kuitenkin ihan itkuhälyttimiin, koska ajattelin ettei kantavuutta tarvitse niissä olla aivan järjettömästi ja koon puolesta saa olla mielummin pienemmät kuitenkin. Halusin myös hälyttimiin lämpömittarin (sitä ei taida olla radiopuhelimissa). Ehdoton ominaisuus oli myös akkutoimiset hälyttimet. Tänä päivänä suurin osa itkuhälyttimistä vaati vieläkin verkkovirran ainakin siihen vauvan osaan. Meillä on siis Neonate- BC 5700D hälyttimet, joissa on todella hyvä kantavuus, muttei kuitenkiin yhtä hyvä kuin radiopuhelimessa. Me ainakin pärjätään näillä ihan hyvin ja tosiaan mainittakoon vielä, että ne on käytössä ihan päivittäin. Kaverilla on käytössä Nabby , eli puhelimen välityksellä toimiva hälytin. Siinä on kivoja toimintoja ja se toimii oikein hyvin muuten, mutta kantavuus on erittäin heikko. Toivottavasti näitä saadaan kehitettyä